student present

Present & student present

Present och student present från Kartbutiken – en rolig och sporrande överraskning!

Studenten har livet framför sig och världen för fötterna! Kanske pratar hen oavbrutet om de kommande resorna, resorna på egen hand, eller så är väskan packad och studenten snart redan på väg ut i världen på nya äventyr!

Här kommer tips på några presenter som inspirerar till utforskning, nya resmål och vidare lärande ur Kartbutikens stora sortiment!

Student Present

The Times Atlas of the World

En världsatlas fylld med fantastiska kartor. Times är den mest omfattande världsatlasen i vår tid med ett stort register. The Times världsatlas är en perfekt student present för den som älskar kartor och vill följa med i händelseutvecklingen i världen.

 

The Times Atlas of the World

 

Köp den här

 

Jordglob Astra. En jordglob med belysning

Jordgloben Astra har fot i mörkt trä och meridian i mässingsfärg. Astra är en jordglob med belysning. När jordgloben är släckt visas en geografisk kartbild där man ser öknar, skogar, berg och vatten. Vid tänd jordglob framträder länderna i olika färger vilket gör det lättare att urskilja landsgränser. För den som önskar den mest korrekta projektionen och dessutom vill njuta av en fin heminredningsdetalj är en jordglob med belysning en mycket uppskattad present.  Fler jordglober kan hittas i vår jordglobsortimentet.

 

Jordglob astra

 

Köp den här!

 

Världens bästa resor ­– Välj din nästa resa

Världens bästa resor är boken som vaskat fram guldkornen bland kända resmål och gömda smultronställen. En oumbärlig present och studentpresent för den som planerar att resa. Boken listar de 500 mest fantastiska platserna att besöka på vår jord. Vad toppar Din lista när du planerar semestern och din nästa resa?

 

världens bästa resor

 

Köp den här!

 

Dear World – en världskarta med nålar

DearWorld är en stilren världskarta tillverkad i svart filtmaterial med tillhörande nålar. Fin present och studentpresent för den som är ute efter en tavla till väggen. Går att sticka nålar i för att minnas platser du besökt, platser du önskar besöka eller varför inte platser du absolut vill undvika. Har dock ej vodoo-effekter. Vi har provat!

 

världskarta

Köp den Här

 

Vanlife Sverige – en bok för vanlife älskare

Boken Vanlife presenterar ett internationellt växande fenomen, som ständigt lockar till sig nya intresserade. Vanlife har ett gediget bildmaterial och innehåller intervjuer med människor som lever vanlife. Fin student present till den som är nyfiken på att prova på ett annorlunda sätt att resa. Vanlife Sverige är skriven av Carl och Isabel Waite, som är grundarna till ett explosionsartat växande community ”Vanlife Sverige.” De driver också den populära Vanlife Sverige-podden.

 

vanlife Sverige

 

Köp Vanlife här

 

Med Tåg genom Europa

Med tåg genom Europa är en bok för den som planerar att tågluffa i Europa!

Fler och fler väljer tåget före flyget och det finns många goda skäl att åka tåg: klimatet naturligtvis, men också det lugnare tempot och möjligheten att se och upptäcka inte bara resmålet utan också resvägen. Kanske bästa student presenten till den som vill prova på några både spännande och vackra tågsträckor. Med tåg genom Europa är en praktisk följeslagare för den nya tågresenären. I boken finns tips på exakta rutter, tåg och byten men också sevärdheter och restauranger på resmålen, fatastisk student present!

 

med tåg genom europa

 

Köp boken här

 

Till slut: När det gäller resor är det bara fantasin som sätter gränserna. För den som också är intresserad av stjärnhimlen har vi ett stort utbud att erbjuda också om rymden!

Välkommen in!

3 reaktioner på ”Present & student present”

  1. Pingback: Bästa Jordglob 2022 - Kartbutikens Blogg

  2. Pingback: Pussel och Pusselspel - Kartbutikens Blogg

  3. Pingback: Fars Dag Present - Kartbutikens Blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *