jordglob

Bästa Jordglob 2022

Ett bra exempel på en intressant världskarta är en som visar hela jorden, en jordglob. När man tittar på en sådana världskartor kan man lätt förstå hur vår värld ser ut i sin komplexitet. Alla länder visas i verkliga storlekar som är relevanta för varandra. Dessutom kan du också ta reda på vad klockan är på vilken plats som helst i världen.

En världsatlas av utmärkt kvalitet är en perfekt present till nyfikna människor och resenärer som inspirerar till diskussioner om tidigare och framtida resor.

 

Klassiska jordglober

 

Advantus jordglob med blå hav

Denna 12-tums politiska världsglob skildrar hundratals länder och geografiska platser från hela världen med livfulla färger. Den är monterad på en silverhalvmeridian och sitter på en hylla. Denna jordglob illustrerar planetens naturliga färger för att visa bergskedjor, ökenområden, skogsområden, grässlätter och undervattensdetaljer. Den passar perfekt för alla hem, skolor eller arbetsplatser.

jordglob

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

Färgglad upplyst jordglob

På natten kan du utforska universum genom att titta på denna färgglada, lättlästa, högprecisionskarta över de omskrivbara, som kontinenter, nationer, städer, hav, stjärnor, galaxer och planeter. Den upplysta jordgloben har unika LED-lampor som kan tändas under dagen och stängas av på natten för att bli en vacker upplyst glob för nattstudier.

Jordens yttre lager har designats speciellt för att skriva med en penna med bläck, och det är lätt att torka av med trasor. Den är också vattentät och dammtät för att hålla den under längre perioder och mer långvarig användning.

jordglob med belysning

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

Läs också: Bästa present till flickvän

 

Relief jordglob med belysning

Den här världskartan låter dig se hela världskartan, inklusive dess hav, kontinenter och gränser. Den visar de pulserande blå haven och vattnet, färgade regioner, märkta länder och huvudstäder samt longituder och breddgrader. Den präglade jordklotet har tredimensionell relief som direkt visar jordens faktiska form. En jordglob med stativ lyser upp ett rum med ett varmt sken och kan användas som antingen bordsskiva eller nattläslampa.

 

Jordglob Primus Relief

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

Waypoint geografisk jordglob

Med sina ljusa färger och livfulla bilder hjälper denna jordglob dig att lära dig om världens geografi, länder, regioner och stora landmärken. Den visar oss exakt var vi bor: dess nuvarande geografiska gränser, havstopografi, mer än 4000 namngivna platser och intressanta platser och så mycket mer.

 

jordglob

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

Jordglob med belysning för barn

Den levande interaktiva jordgloben med lysdioder och lättlästa funktioner visar hela världen, inklusive dess större städer, hav, öknar och länder. Det är ett perfekt inlärningsverktyg på natten. En upplyst jordglobskartor är ett pedagogiskt och smakfullt tillägg till barns sovrum, familjerum eller ungdomars studentrum.

 

jordglob för barn

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

 

Glober med upplysta konstellationer

 

Jordglob med upplysta konstellationer

Den visar landmassorna och haven, så att ditt barn har en korrekt, realistisk bild av hur saker och ting hänger ihop. Den perfekta upplysta konstellationskartan visar barn var de kan se stjärnorna på natthimlen i förhållande till jorden. Denna snygga jordglob är lämplig för barn och vuxna i alla åldrar och kan vara användbar för geografi- och astrologilektioner, kontor och mycket annat. Jordglober kan vara den perfekta student presenten också.

 

jordglob för barn

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

Jordglob med träbas

Den klara blanka ytan på planeten Jorden med detaljerad geografisk information har belagts speciellt för läsning, märkning etc. Dammtät, vattentät, har långtidsbevarande och längre livslängd. Denna vackra upplysta konstellationsvärld innehåller 88 stjärnbilder. Det är en elegant och iögonfallande dekoration i mörkret. Du kan studera jorden vi lever genom att titta på dess ytegenskaper under dagen, men du kan också titta upp på natthimlen och se stjärnorna och stjärnbilderna. Du kan till och med lära dig om berättelserna bakom dem.

 

jordglob med träbas

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

Jordglob med LED belysning och konstellationer

Ett interaktivt STEM-spel (vetenskap, teknik, ingenjörskonst och matematik) som visar hela världens geografi, LED-stjärnor (88 konstellat) och en nattlampa, värdig för inomhusbruk.Interaktivt appinnehåll innehåller roliga men ändå pedagogiska ämnen om länder över hela världen kopplade till text, ljud och vackra bilder.

 

jordglob med led

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

 

Vintage Globes

 

Den geografisk ambassadören

En klassisk världskarta i trä med en tvåvånings träbotten. De politiska gränserna och namnen på länder och städer på den geografiska världskartan ändras. Med över 4 500 intressanta platser kommer du att kunna få tillgång till obegränsad kunskap till hands med den här världskartan. En måste-ha skrivbordsjordglob är ett viktigt föremål för alla vardagsrum eller arbetsplatser.

 

jordglob

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

Mini Vintage

Det är en välgjord världskarta, en pedagogisk referensvärldskarta och en prydnad för alla typer av hem- och/eller företagsinredning. Bruna färger indikerar internationella gränser, länder, städer, latituder, longituder, världstid jämfört med GMT och primära landformer. På denna miniatyrklot finns länder från Bosnien, Kosovo, Makedonien (FYROM), Montenegro, Herzeg-Bosnien, Sydsudan och mindre stater. Men förstoringsglaset gör att du kan se tydligt på kartan.

 

jordglob vintag

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

Antik Nova Rico

Den har en linsformad bas i lövträ och en ark med numrerad metall. Med tusentals intressanta platser kommer du att ha oändlig information till hands med den.

 

antik jordglob

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

Den antika jordgloben

En vintage jordglob med en elegant monogami-design, gjord av originalträplattor, är idealisk för att dekorera ditt hem eller kontor. Den här världskartan är inte bara ett dekorativt föremål; dess storlek gör den lätt att använda och utforska. Den har högupplösta utskrifter, vilket gör den både attraktiv och användbar.

 

jordglob antik

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

 

 

Dekorativa jordglober

 

Torre & Tagus

En världsglob med glänsande silverhöjdpunkter och länder markerade i rött. Städer är skrivna med svarta bokstäver. Den robusta jordgloben har en metallbas för att säkerställa en stabil viktfördelning under träningsanvändning eller som skrivbords- eller bordsdekoration. En världsglob har en blank yta så att det är lätt att rengöra och förstå var länder ligger.

 

jordglob

 

Politisk Mova

Denna historiska världsatlas visar de stigar som kapten James Cook tog under hans resor mellan 1768 och 1799. Den innehåller en röd förmörkelse som visar solens dagliga väg. Denna världsglob använder solceller för att slå på sig själv automatiskt när den utsätts för solljus, utan att behöva batterier eller kablar.

 

politisk mova jordglob

 

Metallisk

Denna metalliska världsglob har högkvalitativa, vackra tryck, vilket gör det lätt och trevligt att läsa den geografiska sfären. Den visar länder, politiska gränser, huvudstäder och större städer och ännu mer. En dekorativ, attraktiv världsglob i metalliskt guld och silver, med en blank och rostfri båge av rostfritt stål, idealisk för hem- och kontorsdekoration, som en stilren modern design.

 

metallisk jordglob

 

Magnetisk jordglob

Glober gjorda av magnetiska material är både dekorativa och användbara. De är lämpliga för presenter till vänner och släktingar i alla åldrar. Den har en elektronisk kontrollmekanism som gör att den kan röra sig fritt i himlen. Efter en tid börjar den snurra av sig själv när du vrider den försiktigt.

 

magnetisk jordglob

 

Se Karbutiken stora utbud av jordglober

2 reaktioner på ”Bästa Jordglob 2022”

  1. Pingback: Present & student present - Kartbutikens Blogg

  2. Pingback: Fars Dag Present - Kartbutikens Blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *