Välkomna till Kartbutikens Blogg


Ridå upp för Kartbutikens blogg!

Visste du att världens första moderna världskarta publicerades redan år 1570! 

Kartografen, Abraham Ortelius, var så nöjd att han marknadsförde den som en Världens teater. Kartorna inspirerade till reflektion, var vackra att titta på och gav överblick! Nyckelord hämtade också från vår egen tid och många av Kartbutikens nöjda kunder genom årtionden!

När Kartbutiken nu börjar blogga drar vi upp ridån för den scen Kartbutiken utgör i vårt land.

Resenären, äventyraren, husbilsfantasten, weekendvandraren och den designintresserade finner här kartor, resehandböcker och sjökort samt även annorlunda presenter med koppling till vårt specialområde: geografi, kartor, resor, jorden och rymden.

På Kartbutikens scen ryms hela världen i en butik! Vi utökar ständigt vårt sortiment. Så välkommen att kika in ofta för att inte missa något. Kanske hittar du en fin present, eller så blir det startpunkten för din nästa resa!

Att resa är en livsstil och resmålen är förstås oändliga. Ett fåtal har nu börjat göra turistresor i rymden! Oavsett vart just din resa går, glöm inte bort att njuta längs vägen!

kartor

Present och studentpresent

Presenter från Kartbutiken

jordglob

Jordglob

Bästa Jordglob 2022

fars dag oresent

Fars Dag Present

Tips för fars dag present

present till mamma

Present till Mamma

Tips & Idéer

present till flickvän

Present till Flickvän

Bästa present till flickvän

Om Kartbutiken

Välkomna till Kartbutiken – en plats för alla platser

Vår planet är full av spännande upplevelser. Därför finns vi. Kartbutiken är en fysisk och digital portal som samlar hela världen i en butik. Vi har Sveriges bredaste utbud av kartor och reseguider, och hos oss hittar du över 10 000 produkter – med allt från platser och planeter till prylar och presenter. Här på vår hemsida finns ett urval av butikens gedigna sortiment. Saknar du något? Hör bara av dig, eller besök Kartbutiken på Mäster Samuelsgatan 54 i Stockholm. Vår kunniga personal svarar på alla frågor och har gott om fina tips. Vi ses!

Frågor?

Har du några funderingar kring oss, våra produkter eller något annat? Varmt välkommen att kontakta oss