Present Till Pojkvän

Köpa Present Till Pojkvän

Vad kan en present till pojkvän vara? Vi vill alla överraska våra partners med en personlig och kärleksfull present då och då, oavsett tillfälle. Oavsett om du firar något speciellt, eller bara vill skämma bort honom lite extra utan någon särskild anledning, har vi här några idéer som hjälper dig att välja den bästa presenten till din pojkvän.

Om du letar efter en present som han aldrig kommer att glömma, varför inte ge honom en av de coolaste prylarna som finns? Det finns massor av coola prylar som kommer att hålla honom underhållen och road under hela dagen.

 

Present till pojkvän – Present idéer

 

  • Persnoligt porträtt

Ett personligt porträtt av din älskade kan vara ett utmärkt sätt att visa hur mycket du bryr dig om honom eller henne. En professionell fotograf kan fånga de bästa stunderna i ert förhållande på ett unikt sätt. Du kan även lägga till några roliga detaljer som en personlig ram eller en speciell bakgrund.

 

  • Massageapparat

En massage till t.ex. nacken är ett utmärkt sätt att slappna av i nackmusklerna och lindra spänningar. Denna massageapparat har ett mjukt silikonhuvud och ett långt handtag. Placera den helt enkelt över nacken och låt de lugnande vibrationerna verka.

 

  • En helkroppsmassage

En helkroppsmassage kan vara en perfekt present till pojkvän efter en lång arbetsdag bakom skärmen eller kanske på fötterna. Boka en tid åt honom eller köp ett presentkort hos en lokal massör.

Massagens primära effekt är att lösa upp spända muskler. När musklerna är mjuka, smidiga och flexibla ökar rörelseförmågan. Massage kan även öka blodcirkulationen och frigöra endorfiner som har en smärtlindrande effekt. Även ”lugn-och-ro”-hormonet oxytocin frigörs vid massage som gör att vi känner oss lugnare, mindre ängsliga och gör att sömnen förbättras. 1

 

  • En upplevelse

Har du tröttnat på att tänka vad din pojkvän kommer att vilja ha som present? Du funderar förmodligen på att köpa något som han redan äger, som en klocka eller ett par skor.

Boka in en upplevelse som ni båda kan vara med eller bara han, som t.ex. en resa, en helikoptertur, en ”racing experience”, flyg med luftballong eller väd än du tycker han kommer att älska, fantastisk present till pojkvän, eller?

 

  • En spadag

Spa-gåvor är alltid bra eftersom du inte behöver oroa dig för vad du ska köpa till någon annan. Det finns många alternativ och du kan hitta något unikt och omtänksamt. Om du letar efter en speciell present till pojkvän, varför inte överväga att ge honom en spadag? Detta är en perfekt idé för par som vill tillbringa kvalitetstid tillsammans utan att behöva tänka så mycket på det.

 

  • Pussel

Är din pojkvän en pussel älskare? Då kan du leta efter det perfekta pusslet för honom, något som han inte redan har. Du kan välja en högre svårighetsnivån om han gillar utmaningar, du kan även välja storlek.

Det finns mängder olika pussel som t.ex. pussel Stockholm, vinpussel och pussel världskarta.

Blir man smartare av att lägga pussel? Förmodligen inte. Men kombinerat med fysisk aktivitet och andra livsstils­faktorer kan ”hjärngympa” motverka minnesproblem, visar forskning.2

Se Kartbutikens utbud av pussel

 

Olika presenter för olika tillfällen

Vi alla börjar tänka på en present till våra partners när det är en högtid eller ett speciellt tillfälle. Vi tänker på alla hjärtans dags present i februari, farsdags present i november, julpresent i december, student present och även andra tillfällen som kommer under hela året, även födelsedagar.

Vi ger bort presenter till olika personer i vårt liv; present till pojkvän, far, mor, barn, vän… osv.

En bra present idé är att ta reda på vad din pojkvän gillar och ge honom något som har med det att göra, bästa present till pojkvän. Om han älskar sport kan du köpa skor eller kläder som har med hans favoritsport att göra. Eller kanske han gillar bilar, så varför inte ge honom en bilnyckelring? Han kanske älskar musik, så varför inte ge  hörlurar? Kanske gillar han att fotografera, så varför inte ge honom en objektivrengörare till sin kamera? En jordglob kan också vara en fin present till pojkvän. Det finns många saker du kan göra för att visa hur mycket du bryr dig om honom.

Källor

  1. Massafe är bra för kropp och själ – Vården.se.
  2. Karlsson, Å. (2021, February 24). Gör som Bill Gates – håll hjärnan skarp med pussel. SvD.se.